Rubrieken

 1. Certificaten
 2. Humor
 3. Mijn opleidingen

Archief

 1. november 2010
 2. oktober 2010
 3. december 2009
 4. september 2009
 5. juli 2009
 6. juni 2009
 7. mei 2009
 8. april 2009
 9. maart 2009

Links

 1. Cevora
 2. Noël Vaes

Nuttige Tags

Hop hop hop, op zoek naar een job!

Vanaf vandaag gaan we actief en intensief op zoek naar een nieuwe job. Als we de jobmarkt eens afschuimen dan blijkt dat er vooral grote nood is aan senior java developers. Een groot probleem natuurlijk voor een junior java developer want als de bedrijven geen seniors hebben kunnen ze ook geen juniors begeleiden! Een vicieuze cirkel als je het mij vraagt want als er geen juniors kunnen worden aangenomen is er niemand die in de toekomst zich kan opwerken tot senior, en het verhaaltje begint opnieuw. Hopelijk kan ik toch snel ergens aan de slag en mag ik in de toekomst nieuwe juniors begeleiden.

Geplaatst op 28 september 2009 om 11:35 , in de rubriek(en) Blog - Mijn opleidingen.

2 reacties

 1. Olivier Van Dijck zegt:

  Interessante site over de opleiding!
  Maandag start ik er ook mee, de motivatie is groot.
  Hopelijk krijg ik ook alles vlot achter de kiezen, zal niet makkelijk worden als ik het zo allemaal eens lees..

 2. Marc Schiepers zegt:

  Dat is blijkbaar een uitgebreide opleiding. Proficiat met het behalen van je certificaat. Heb je ondertussen een job gevonden in die richting?
  Want met die crisis is het vandaag de dag niet eenvoudig he.
  Groeten, Marc

Schrijf een reactie