Rubrieken

 1. Certificaten
 2. Humor
 3. Mijn opleidingen

Archief

 1. november 2010
 2. oktober 2010
 3. december 2009
 4. september 2009
 5. juli 2009
 6. juni 2009
 7. mei 2009
 8. april 2009
 9. maart 2009

Links

 1. Cevora
 2. Noël Vaes

Nuttige Tags

Servlets on the menu

We zijn intussen weer een aantal weken verder in de opleiding. Een heel aantal nieuwe technologieën zijn verteerd. We maakten onder meer kennis met de databasekant van een applicatie. Zo hebben MySql en Jdbc geen geheimen meer voor ons. Ook de presentatielaag werd onder de loep genomen. We hebben ons zowel verdiept in de tags van html & xhtml als in de wondere wereld van css. Xml viel bij velen minder in de smaak en toegegeven, schema’s en dtd’s zijn uiteraard niet zo simpel om te schrijven, maar met een beetje inspanning en theoriekennis zijn ook die niet onoverkomelijk.

Intussen zijn we reeds een aantal dagen met servlets aan de slag. Eindelijk een concreet resultaat dat op het scherm komt te staan. Als grote oefening maken we een online cultuurshop waar mensen tickets voor culturele voorstellingen kunnen bestellen. Binnenkort kan u hier het resultaat bewonderen.

Geplaatst op 24 juni 2009 om 08:56 , in de rubriek(en) Blog - Mijn opleidingen. Nuttige tags:

Schrijf een reactie