Rubrieken

 1. Certificaten
 2. Humor
 3. Mijn opleidingen

Archief

 1. november 2010
 2. oktober 2010
 3. december 2009
 4. september 2009
 5. juli 2009
 6. juni 2009
 7. mei 2009
 8. april 2009
 9. maart 2009

Links

 1. Cevora
 2. Noël Vaes

Nuttige Tags

Vakantie in zicht

Vandaag hebben we de laatste hand gelegd aan onze cultuurhuis-applicatie waar men reservaties kan doen van toneel- muziek- en andere culturele voorstellingen. Vooral de eerste pagina’s waren niet zo simpel maar een keer je het principe door hebt volgt de rest al snel. Iedereen heeft hard gewerkt en de resultaten mogen er zijn.

Toch is er nog geen tijd voor vakantie, eerst komt er nog een zware week waarin we onder andere de tools Ant en Subversion gaan zien en met op vrijdag als kers op de taart een dag vol presentaties. Iedereen heeft een presentatie voorbereid en mag die aan de collega’s presenteren. Ja, ook dit hoort bij de opleiding. Cevora wil het grondig doen!

Verder hebben de trajectbegeleiders nog maar eens benadrukt dat “the best yet to come” is! Om te illustreren hoe zwaar de opleiding al geweest is en hoe zwaar ze nog zal worden tekenden ze de volgende tekening op het bord!

Opleidingstraject J2EE Developer op 9 juli 2009

Opleidingstraject J2EE Developer op 9 juli 2009

We zijn gewaarschuwd en zullen mogen onze kuiten insmeren en die hersenen laten draaien! ;-)

Geplaatst op 09 juli 2009 om 13:38 , in de rubriek(en) Blog - Mijn opleidingen. Nuttige tags:

Schrijf een reactie